Varor som köpts hos oss kan returneras på följande villkor:

Fel artikel mottagen Om din leverans av någon anledning är felaktig, dvs. att en artikel har missats från din beställning eller om du har fått fel vara, kommer vi automatiskt att ersätta eller återbetala din beställning på din begäran. Om du behöver en återbetalning måste du informera oss omedelbart och inte öppna något av paketen själva. Vi kommer då att be dig att returnera varorna, och vid ankomst till vårt kontor återbetalar vi dig via din ursprungliga betalningsmetod.

Artiklar som är felaktiga vid ankomsten dina varor visar sig vara defekta vid ankomsten, då ber vi dig också att meddela oss omedelbart via vårt kontaktformulär eller e -post. Varor bör returneras i originalförpackningen med eventuell medföljande dokumentation eller tillbehör. Om vi ​​kan verifiera felet vid vårt slut kommer vi att utfärda en ersättare som ska skickas ut samma dag. Vi kan också utfärda en fullständig återbetalning om du vill och din betalning kommer att returneras via din ursprungliga betalningsmetod. Vi kommer att analysera returvaror och om de visar sig inte vara felaktiga kommer vi att returnera varan till dig och du är ansvarig för returkostnaderna.

Artiklar som skadats i transit Om några varor har skadats under transport, ber vi dig att rapportera det till oss omedelbart efter mottagandet av varan. artiklar ska returneras i originalförpackningen komplett med tillbehör och dokument. När vi väl har fått tillbaka vår bas kommer vi att utfärda en ersättningsartikel eller återbetala hela värdet på din beställning via din ursprungliga betalningsmetod.

Om du ångrar dig har du helt enkelt ändrat åsikt om alla artiklar du har beställt och vill skicka tillbaka det till oss. I enlighet med distansförsäljningsreglerna kan du så länge du lämnar tillbaka det till oss eller informerar oss inom det första 7 dagar efter köpet eller mottagandet av varan. Produkterna får inte öppnas, användas eller testas och de måste returneras i exakt samma form som de mottogs av dig själv postat av oss. Återigen, när vi har fått tillbaka produkten till oss kommer vi att utfärda en full återbetalning för dig via din ursprungliga betalningsmetod.

Öppna paket vid ankomst ditt paket anländer öppnat eller rippat av någon anledning då ber vi dig att returnera varorna om du är missnöjd. Återigen erbjuder vi dig en ersättningsprodukt eller återbetalning via din ursprungliga betalningsmetod, beroende på vad du föredrar.
Observera att ovanstående returpolicy har vissa begränsningar och särskilt med stimulerande medel och salter på grund av
produktens känsliga karaktär, när den öppnas alls kan vi inte acceptera någon retur.